BLV ESPORTS 3

Gepubliceerd op 2 november 2022 om 23:23

Lanparty Naam: BLV ESPORTS 3
Start datum: 29 oktober 2022
Eind datum: 30 oktober 2022
Aantal deelnemers: 164
Welke competities: 

  • Counter-Strike: GO
  • League of Legends
  • HearthStone BG

Ticket prijzen: €30
Website: https://www.start.gg/tournament/blv-esports-3/details 
Extra informatie: 
Onder leiding van mevrouw Marlène MOURIER, burgemeester van Bourg-Lès Valence, vice-voorzitter van de Valence Romans Agglomeration, en regionaal raadslid Auvergne-Rhône-Alpes, vond de eerste editie van BLV Esports plaats in de zomer van 2019 in het Théâtre Le Rhône in Bourg-Les Valence. BLV Esports 2022 vindt plaats op 29 en 30 oktober en wordt het hoogtepunt van de Video Game Week in Bourg-lès-Valence.

Wekelijks worden er veel activiteiten aangeboden, met de medewerking van Fred Moulin, journalist en columnist van videogames bij Canal + al bijna twintig jaar:

  • Esport-toernooien tussen de kampioenen van de stadsverenigingen (finales in het theater);
  • Children's Cosplay Parade: kostuums gemaakt door kinderen van vrijetijdscentra die op zaterdag op het podium zullen paraderen;
  • Videogame-activiteiten en virtual reality-initiatie georganiseerd door de mediatheek tijdens de week... Een programma dat zal eindigen met de grote Esport-competitie die op zaterdag en zondag wordt georganiseerd in het Théâtre Le Rhône.

Voor deze derde editie werd opnieuw een beroep gedaan op de vereniging "Les Ph@raons" voor de technische aspecten en de begeleiding van de toernooien. Théâtre Le Rhône, een plaats die je niet mag missen in de Agglomeratie met een gevarieerd programma, werd gekozen voor deze wedstrijdshow en zal dankzij de installatie van specifieke technische apparatuur en glasvezelinternet plaats kunnen bieden aan een honderdtal spelers met hun computers. toegang. Toeschouwers (gratis toegang binnen de limieten van de beschikbare zitplaatsen) kunnen de heruitzending van de podia van deze spelen volgen vanaf het balkon van het Theater dankzij de installatie van een gigantisch scherm op het podium (toegang voor gehandicapten). Naast de toernooien worden er in het theater verschillende activiteiten aangeboden aan de bezoekers. Deelname aan toernooien: 30 euro per speler (plus administratiekosten). Verplichte registratie op de site.

Locatie naam: Bourg-lès-Valence
Locatie adres: 265B All. André Revol 26500 Bourg-lès-Valence (FR)


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.