666-LAN 2024

Gepubliceerd op 23 februari 2024 om 20:09

Ontdek een exclusieve kans om deel te nemen samen met SycoTV-events en maak kans op gratis tickets voor de 666-lan in de Antwerp Expo van 12-14 april 2024!
Beste gamers en fans, ben jij klaar voor een onvergetelijke Lanparty van de 666-gamers ? Wel dan hebben wij, SycoTV? een opwindende mogelijkheid voor je gecreëerd om niet alleen deel uit te maken van mijn geweldig kanaal maar ook om de kans te krijgen op een gratis ticket voor dit event!
Bij elke aankoop van 20 tickets via de onderstaande link, maak je automatisch deel uit van een spannende raffle. Voor elke 20 verkochte tickets wordt één gelukkige winnaar gekozen, en deze persoon ontvangt gratis een 2e ticket voor het evenement.

Wacht niet langer en grijp deze unieke gelegenheid aan om niet alleen deel te nemen aan de SycoTV-events, maar ook om kans te maken op een gratis ticket en een nog meeslepender gamingavontuur te beleven op de 666-LAN party te Antwerp Expo .
Klik snel op de onderstaande link om je tickets te bemachtigen en automatisch mee te dingen naar die gratis tickets.
https://666-lan.com/tickets/?referral=sycoTV
Bedankt voor je voortdurende steun aan SycoTV. Laten we samen de spanning van gaming delen en jouw kans op gratis tickets vergroten!

En dan zien we elkaar snel op 12 april 2024 op de 666-LAN!

TOT SNEL

 

Hier is een leuke video van hun vorige editie:

Locatie:

Reactie plaatsen

Reacties

Erdbeer
2 dagen geleden

waarom ben ik van discord gegooid

Erdbeer
2 dagen geleden

syco geef me terug toegang aub, mijn naam is erdbeerlutscher