Het is het bekroonde spel voor het matchen van edelstenen dat wereldwijd door meer dan een half miljard mensen wordt gespeeld! Combineer mousserende edelstenen drie tegelijk, zodat ze barsten van kleur en punten. Met een game voor elke stemming kunt u ontspannen, opfrissen, opnieuw focussen of opladen. Het is hoog-karaat, gem-matching plezier!

 

Bejeweled Stars staat bol van nieuwe uitdagingen, collecties en leuke manieren om jezelf uit te drukken. Bejeweled Stars is nu verkrijgbaar bij EA en PopCap Games als gratis download in de App Store en Google Play: http://smarturl.it/bjssoc Bejeweled

 

Blitz is een snellere kijk op de klassieke Bejeweled match-3 game-monteur. Je doel is om binnen 60 seconden zoveel mogelijk wedstrijden te maken om je score echt te laten stijgen! Maar je gaat het niet alleen doen!

 

Ontspan in Klassiek Bejeweled voor watervallen van plezier, test je vermogen om edelstenen te wisselen in de Bliksemmodus, red Vlinders van een hongerige spin, graaf Diamond Mine in voor een uitdaging vol edelstenen, of glijd in Zen voor een revolutionaire nieuwe manier om te ontspannen.

 

Systeem:

  • MINIMUM REQUIREMENTS: Windows 98/ME/2000/XP, 128 MB RAM, 500MHz or faster, DirectX: 7.0
  • Te koop: Steam

Gameplay

Rating: 0 sterren
0 stemmen

Reactie plaatsen

Reacties

Jozef Verheyen
4 jaar geleden

<script>alert("Voorvocht")</script>

Rik Tammernaers
4 jaar geleden

Waarom kom jij zo veel aan je gezicht? Das 1 ni gezond me corona, en 2 gewoon raar omdat ge dan uw kaka mee aan uw neus hangt. xoxox