25 Years Bonzai

Het legendarische Belgische Bonzai label wordt dit jaar 25 jaar en is populairder dan ooit! ‘Universal Nation’ van Push stond dit jaar op 1 in de Greatest Switch van Studio Brussel. Bonzai had zelfs een eigen podium op Tomorrowland. En op dit festival was ‘Universal Nation’ één van de meest gedraaide nummers. De Bonzai revival is niet te stoppen!

Er staat dit jaar dan ook heel wat te gebeuren rond 25 jaar Bonzai, dit met de nodige persaandacht. Op 14 oktober is er de première van een heuse Bonzai documentaire ism Red Bull Elektropedia. Er komt een remix-project waarbij 7 Belgische artiesten hun liefde voor de Bonzai-muziek verklaren en elk in hun eigen genre hun favoriete Bonzai-nummer onder handen nemen. Maar de absolute finale vind plaats op 18 november: het grote ’25 years Bonzai’ feest in de Waagnatie in Antwerpen met alle Bonzai DJ’s! Een avond waar men de hoogdagen van de betere retro muziek terug kan herbeleven.

Maar zo lang hoef je niet te wachten…. want nu is er ook de de ultieme Bonzai compilatie! Een 4CD Box met het beste van 25 jaar Bonzai met nooit eerder uitgegeven remixen en een Bonus mix van de Bonzai All Stars! Het pronkstuk echter is de exclusieve en gelimiteerde vinylbox. 5 LP’s met de allerbeste Bonzai nummers in de lange en originele versies. Dit is voor velen een hebbeding, want deze nummers zijn nog zelden te vinden op LP. ‘25 Years Bonzai’ zowel op CD als op LP een compilatie die je moet hebben!

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.