I Love The 90's - The Retro Edition

De ILT90’s 10th anniversary edition van vorig jaar was een bom en was de 3e best verkochte compilatie van 2017 in België! Dit jaar gaan we opnieuw voor een bom met …. De retro Edition!

Op 7 april is het weer zo ver! Dan zaken er zo’n 22.000 mensen af naar de Ethias Arena voor I LOVE THE 90’s, het grootste en plezantste 90’s evenement van België!

Het MEGA succes van de vorige compilaties (gecombineerde verkoop van meer dan 160.000 stuks!!!) bewijst dat er nog steeds geen sleet op de formule zit! Dit jaar gaan we voor een speciale ‘Retro Edition Edition’! Met een exclusieve Retro Bonus Mix van DJ Ward, de huis DJ van ILT90’s! En niet zomaar een mix… maar een volwaardige mix met 35 nummers die niet op CD1 tot 4 staan.

I LOVE THE 90’S - THE RETRO EDITION: 5 CD’s met de allerbeste 90’s Party en Retro Classics! De grootste 90’s knallers van Fiocco, 2 Unlimited, Snap!, Virtual Zone, Sash, Gala, Vengaboys,…en zelden of nooit eerder verschenen plaatjes zoals Da Rick, Astroline of DJ Peter. I LOVE THE 90’S – THE RETRO EDITION is de ultieme 90’s verzamelaar. Een onvergetelijke trip naar de hoogdagen van de legendarische 90’s Dance.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.